Ζυγιστική μηχανή CR2-104
RB2-120
PK10-112
G12-126
BRT 134
Ετικέτες thermal eco ή top

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία και προώθηση μηχανών και υλικών συσκευασίας και καλύπτει πανευρωπαϊκά τον τομέα της τεχνικής υποστήριξης. Στόχος μας να προσφέρουμε ποιοτικές και αποδοτικές λύσεις στις επιχειρήσεις σας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στη μείωση του κόστους καθώς και στην άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων. Θα χαρούμε πολύ να σας παρουσιάσουμε από κοντά τις δυνατότητες της εταιρείας μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η NITROPACK έμαθε όλα αυτά τα χρόνια να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και να αναζητά συνεχώς τρόπους να τις ικανοποιεί έγκαιρα και αποτελεσματικά. Γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό επενδύσαμε σε νέες εγκαταστάσεις, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και σε άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας εφαρμόζουμε ένα σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα των προϊόντων μας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν σίγουροι και ασφαλείς με τις επιλογές τους. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και ταυτοχρόνως εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες να βοηθήσουμε αποτελεσματικά στη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Για την επίτευξη των στόχων μας συνεργαζόμαστε με ένα σύνολο εξειδικευμένων τεχνικών που με συνέπεια, ταχύτητα και ευρεσιτεχνία διασφαλίζουν το επιθυμητό ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είτε στο χώρο σας είτε στο δικό μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μεταχειρισμένες μηχανές συσκευασίας φρούτων και γεωργικών προϊόντων, επιδιορθωμένες και ανακατασκευασμένες πλήρως από τους τεχνικούς της εταιρείας και ελεγμένες για την καλή λειτουργία ύστερα από πολλαπλές δοκιμές στα εργαστήρια μας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και προσφερόμενες σε μικρό κόστος αγοράς.

Γραμμές διαλογής συσκευασίας με υψηλής ποιότητας μηχανήματα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα μηχανήματα και στις γραμμές ταξινόμησης φρούτων και λαχανικών, μας δίνει την ευκαιρία να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά την κατασκευή και το σχεδιασμό των μηχανημάτων διαλογής, ταξινόμησης και συσκευασίας των προϊόντων, κάνοντας χρήση υλικών και τεχνολογιών που να είναι κατανοητά στους χειριστές.

Πλήρη λίστα ετοιμοπαράδοτων αναλώσιμων και γνήσιων ανταλλακτικών που θα αυξήσουν δραστικά τη μακροζωία του μηχανήματος σας και θα εγγυηθούν την καλή λειτουργία αυτού. Για τις περιπτώσεις άμεσης ανάγκης η Nitropack ανταποκρινόμενη στην ποιοτική σας εξυπηρέτηση διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό επιτελείο και διατηρούμε απόθεμα σε όλα τα ταχείας κίνησης ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Ελεγμένες σύμφωνα με τη διαδικασία επιθεώρησης και πιστοποίησης της TUV HELLAS, ικανές να έρθουν σε επαφή με φαγώσιμα προϊόντα, σύμφωνα με τον κανονισμό Ν1935/2004 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, προσφερόμενες σε ποικιλία διαστάσεων, χρωματισμών και εικαστικών απεικονίσεων και παραδομένες στο χώρο σας συνοδευόμενες από το ειδικό πιστοποιητικό βεβαίωσης για την καλή και ασφαλή ποιότητα τους.

Η σωστή προβολή του προϊόντος, η προφύλαξη του πελάτη από τυχόν σφάλματα που θα καθυστερούσαν την παραγωγική διαδικασία και η προστασία του καταναλωτή από επιβλαβή για την υγεία υλικά είναι πρωταρχικοί μας στόχοι και για αυτούς ακριβώς τους λόγους δημιουργήσαμε για εσάς μια κατηγορία ετικετών συσκευασίας για φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και κρασιά, που θα καλύψει κάθε σας προσδοκία.

Στη Nitropack οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς ένα άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σας προσφέρουμε έξυπνες ιδέες και λύσεις που θα αναδείξουν το προϊόν που εσείς επιθυμείτε είτε πρόκειται για φρούτα και λαχανικά είτε πρόκειται για τρόφιμα και κρασιά. Δημιουργούμε για εσάς παντός τύπου ετικέτα συσκευασίας έτοιμη να καλύψει τις προτιμήσεις σας, τις ανάγκες της επιχείρησης σας, τη φαντασία σας.

Η 24ωρη κάλυψη που παρέχουμε στην Nitropack θα εξυπηρετήσει τον όποιο όγκο παραγγελιών, είτε πρόκειται για μικρή ή για μεγάλη επιχείρηση

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

TOP nitropack.gr