Pages Navigation Menu

Εμπορία Υλικών Συσκευασίας - Μηχανήματα συσκευασίας- Service

Υπηρεσίες

Η Nitropack έμαθε όλα αυτά τα χρόνια να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και να αναζητά συνεχώς τρόπους να τις ικανοποιεί έγκαιρα και αποτελεσματικά. Γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό επενδύσαμε σε νέες εγκαταστάσεις, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και σε άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε!

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε :

  • Γρήγορη μεταφορά και παράδοση

Στην εταιρεία μας όλοι οι συνεργάτες και το προσωπικό εργάζονται σε πρωτοφανείς ρυθμούς, έτσι ώστε οι παραγγελίες σας να είναι έτοιμες ΠΡΙΝ τον προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης, και οι τεχνικοί μας –σε περίπτωση βλάβης- να σας εξυπηρετούν πανελλαδικά σε χρόνο που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Πέρα τούτων, όμως, σε αυτό που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι η ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας και γι’ αυτό το λόγο έχουμε διαμορφώσει ειδικές συσκευασίες οι οποίες παραδίδονται τυλιγμένες μέσα σε ειδικές σακούλες, προστατεύοντας την ποιότητα τους και αποφεύγοντας την αλλοίωση τους από την υγρασία.

Τέλος, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι δίνουμε την ίδια προσοχή σε όλους, είτε όταν πρόκειται για παραγγελία μεγάλης ποσότητας είτε για πιο μικρή. Την ίδια συμπεριφορά έχουμε βέβαια σε ότι αφορά τις βλάβες ή τις ανακατασκευές που μπορεί να χρειάζεται η επιχείρηση σας, είτε είναι μικρής είτε μεγάλης ζημιάς.

  • Τμήμα Πωλήσεων

Αναπτύξαμε για εσάς ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών για να μπορείτε να απολαμβάνετε το προϊόν σας στη σωστή τιμή και με την καλύτερη ποιότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή αλλά και για πολλά χρόνια μετά.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων της Nitropack είναι έτοιμοι να σας κατευθύνουν στις σωστές επιλογές αξιοποιώντας τις ιδέες και τις ανάγκες σας, προτείνοντας προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς. Για εμάς είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε μαζί σας, να σας προστατεύουμε από πιθανά λάθη και να προετοιμάζουμε το έδαφος για μία αγορά που εξυπηρετεί την επιχείρηση σας χωρίς να χρειαστούν μεγάλες δαπάνες για την υλοποίηση της.

Επίσης, είμαστε στη διάθεση σας και μετά την πώληση αφού ερχόμαστε στο χώρο σας πιστοποιούμε την καλή λειτουργία του προϊόντος, παρακολουθούμε τη σωστή εφαρμογή και καθοδηγούμε τους χρήστες, αποτρέποντας έτσι πιθανά λάθη που θα δημιουργούσαν προβλήματα και ανασφάλειες για την επιλογή σας.

  • Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης

Στη Nitropack παρακολουθούμε τις ευρωπαϊκές εξελίξεις στον κλάδο της διαλογής, ταξινόμησης και συσκευασίας φρούτων και γεωργικών προϊόντων, και γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα που ενημερώνεται, βελτιώνει και αξιοποιεί τις νέες ιδέες με τρόπο αποδοτικό για εσάς και την επιχείρηση σας.

Σκοπός μας είναι να σας απαλλάξουμε από τη σπατάλη χρόνου και κόπου για την εύρεση της μηχανής, του εξοπλισμού ή της ετικέτας που σας ταιριάζει, αφού οι προτάσεις μας θα έχουν ήδη καλύψει τις ανάγκες σας.

Για τον τομέα των μηχανών συσκευασίας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένων, οι οποίες αφού πρώτα έχουν ελεγχθεί για τη σωστή λειτουργία τους στα εργαστήρια μας, σας προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές κερδίζοντας έτσι τη σωστή ποιότητα στη σωστή τιμή. Για τον τομέα της αυτοκόλλητης ετικέτας, σε αρμονική συνεργασία με τον πελάτη, επεξεργαζόμαστε τα αρχεία για το σωστό εκτυπωτικό υλικό, το δοκιμάζουμε στο εργαστήριο μας, έτσι ώστε να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο λάθους και παραδίδουμε στον πελάτη το εκτυπωτικό δείγμα διατηρώντας αυστηρά τους χρόνους παράδοσης.

Στη Nitropack, έχουμε εντοπίσει από την πρώτη κιόλας επαφή τι είναι αυτό που χρειάζεστε, και ύστερα από μία σειρά διαδικασιών και υπηρεσιών που προσφέρουμε, σας κάνουμε να νιώθετε σίγουροι για τις αγορές σας, σίγουροι για το αποτέλεσμα, σίγουροι για τις αγορές σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να καλείτε όλο το εικοσιτετράωρο στα εξής τηλέφωνα: 27410 71007 και 6956 110600.

 

Share
Διαφήμιση